Profili paylaş

Sınıfları Matematik

içi Konya Sehri (Konya)

15 yillik deneyimli fen lisesi ogretmeninden matematik geometri ozel ders

Fiyat:

1000/saat İlk Ders Ücretsiz

Ders Adı:

Geometri

Merhaba ben mustafa hoca. Selçuk universitesi Matematik öğretmenliği mezunuyum. Yukseklisansimi Çukurova üniversitesinde tamamladım. Geçmiş yıllarda 5 farklı dershanede ve kolejde ders verdim. Halen fen lisesinde ders anlatiyorum. 300'ün üzerinde özel ders deneyimine sahibim. Etkilimatematik yayınlarının geometri soru bankası için soru yazarlığı yaptım. Birçok yayınının soru cozum videolarını hazırladım.
*Lgs-Tyt- Ayt- Kpss- Ales- Dgs- Yös sınavları icin ve tüm ara siniflar icin( ilk okul - orta okul- lise) özel ders vermekteyim. Matematik konularında uzmanım ve öğrencilere bu konuda yardımcı olmak benim tutkum. Öğrencilerin ihtiyaçlarına göre özel ders programları oluşturuyor, onların eksikliklerini belirleyerek derslerimizi buna göre şekillendiriyorum. ilk derse geniş soru dağıtımıyla bir ön değerlendirme sınavı yapıyorum(hazirbulunusluk sinavi) ki öğrencinin eksik ve iyi olduğu konular nereler bunu tespit ederek eksik olduğu konulardan baslayarak bütünsel şekilde önceki eksikleri tamamlayarak öğrencinin temel alt yapısını güçlendiriyorum. Aynı zamanda motivasyon ve özgüven kazanmaları için onları teşvik eden bir yaklasim benimsiyorum.
ÖĞRENCİ KOCLUGU yaparak verimli ve etkili ders çalışma yöntemleri zaman yönetimi ve tekrar stratejileri hakkında bilgi verip takibini yapıyorum.
Konuya başlamadan öğrenciye o konuyla ilgili test çozmesini istiyorum buradaki amacım öğrencinin dersten önce kaç doğrusu vardı dersi anlatıp yeteri kadar örnekle pekistirdikten sonra kaç doğruya yükselmiş bunu tespit ederek aileye durumunu konu konu rapor ediyorum.

Eğer matematikte başarılı olmak
İletişime geç
Mustafa

Mustafa

Tam profili görüntüle

Onaylanmış iletişim bilgileri

Birkaç saat içinde yanıt verir

Ücretsiz e-posta bildirimleri

Yeni bir Matematik öğretmeni Konya kaydolduğunda bir e-posta al.

Kullanım Koşulları ve Gizlilik Politikasını okudum ve kabul ediyorum.

Bu ilanı paylaş veya e-posta ile gönder

© 2007 - 2024 ÖğretmenBulun Site haritası: Özel öğretmenler