Profili paylaş

Sınıfları Ingilizce

içi Konya Sehri, Karatay (Konya)

İngiliz Dili ve Edebiyatı Mezunu - Pedagojik Formasyon Eğitimli ve TESOL Sertifikalı İngilizce Öğretmeni (YDS/YÖKDİL/IELTS/TOEFL)

Kimin için:

Tüm seviyeler

Seviyeler:

Tüm seviyeler

Fiyat:

400/saat İlk Ders Ücretsiz

Selçuk Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü'nden Haziran 2024'te mezun oldum ve Arizona State University’den uluslararası TESOL sertifikası aldım. Pedagojik formasyon eğitimimi tamamladım ve Türkiye’de İngilizce öğretmeni olarak çalışmak için gerekli özel sertifikaya sahibim. Eğitimim süresince edindiğim bilgiler ve öğretmenlik stajı deneyimim sayesinde, öğrencilerin dil becerilerini geliştirmek ve onlara İngilizceyi sevdirmek için güçlü bir motivasyon taşıyorum.

İngilizce ve Amerikan edebiyatı, dilbilim, dilbilgisi, akademik yazım ve çeviri konularında derinlemesine bilgi sahibiyim. Ayrıca edebi eleştiri alanlarına olan ilgim, öğrencilerime eleştirel düşünme becerileri kazandırmada bana rehberlik edecektir. Bu bilgi birikimi ile öğrencilerime dil öğreniminin ötesinde, kültürel ve eleştirel bir perspektif kazandırmayı hedefliyorum.

Öte yandan, İngilizce dil öğretiminde sahip olduğum uzmanlık, dilbilim, dilbilgisi, akademik yazım ve çeviri konularında derinlemesine bilgi birikimim ile birleştiğinde, IELTS, TOEFL, YDS, YÖKDİL gibi sınavların hazırlık süreçlerinde öğrencilere etkili rehberlik sağlayabileceğime inanıyorum. Öğrencilerin başarılarına katkıda bulunmayı ve onları hedeflerine ulaştırmayı amaç edinen bir eğitmen olarak, bu pozisyonun beklentilerini karşılayabileceğime inanıyorum.
İletişime geç
Mahmut

Mahmut

Tam profili görüntüle

Onaylanmış iletişim bilgileri

Birkaç saat içinde yanıt verir

Müsaitlik
Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Ücretsiz e-posta bildirimleri

Yeni bir Ingilizce öğretmeni Konya kaydolduğunda bir e-posta al.

Kullanım Koşulları ve Gizlilik Politikasını okudum ve kabul ediyorum.

Bu ilanı paylaş veya e-posta ile gönder

© 2007 - 2024 ÖğretmenBulun Site haritası: Özel öğretmenler