Abdullah Rihawi
Profili paylaş
Abdullah Rihawi

Sınıfları Ingilizce

içi Kocasinan Kayseri (Kayseri)

İngilizceyi Eğlenceli ve Etkili Bir Şekilde Öğrenmeye Hazır mısınız? Eğer cevabınız evet ise, tüm yaş ve seviyelere uygun, sizi motive eden, etkileşimli derslerle İngilizce becerilerinizi geliştirmeye yönelik bir yolculuğa çıkmaya davetlisiniz. İster onl

Kimin için:

İlkokul, Ortaokul, Lise, Üniversite, Yetişkinler

Seviyeler:

Tüm seviyeler

Fiyat:

200/saat

Merhaba, benim adım Abdullah ve kendimi bir İngilizce öğretmeni ve İngilizce becerilerinizi geliştirmede size yardımcı olabilecek bir rehber olarak tanıtmaktan heyecan duyuyorum. Birkaç yıl süren deneyimimle, kariyer fırsatlarını artırmak isteyen birçok yetişkin, İngilizce sınavlarına hazırlanan gençler ve geleceğine odaklanan destekleyici ebeveynlere sahip çocuklara ders verdim. Size etkili ve verimli dersler sunacağımı garanti edebilirim.
Derslerimde, İngilizce becerilerinizi geliştirirken öğrenmeyi eğlenceli hale getiren etkileşimli konuşma görevleri, keyifli oyunlar ve yaratıcı aktiviteler yer almaktadır. Sizi motive ve öğrenmeye istekli tutacak yenilikçi yöntemler kullanmaya adanmış durumdayım. Her oturum, eğlenceli olduğu kadar öğretici olacak şekilde tasarlanmış olup, İngilizceyi öğrenme yolculuğunuzu seveceğinizden emin olabilirsiniz.
İletişime geç
Abdullah Rihawi

Abdullah Rihawi

Onaylanmış iletişim bilgileri

Birkaç saat içinde yanıt verir

Ücretsiz e-posta bildirimleri

Yeni bir Ingilizce öğretmeni Kayseri kaydolduğunda bir e-posta al.

Kullanım Koşulları ve Gizlilik Politikasını okudum ve kabul ediyorum.

Bu ilanı paylaş veya e-posta ile gönder

© 2007 - 2024 ÖğretmenBulun Site haritası: Özel öğretmenler