Profili paylaş

Online dersler: Ingilizce

Sertifikalı Yabancılar için Türkçe ve İngilizce Öğretmeni

Kimin için:

Lise, Üniversite, Yetişkinler, Şirketler

Seviyeler:

Tüm seviyeler

Fiyat:

650/saat İlk Ders Ücretsiz

Uzman bir rehberle dönüşümlü bir dil gezisine çıkın! İstanbul Üniversitesi DILMER tarafından akredite edilmiş yabancılar için Türkce ve İngilizce'de sertifikalı bir öğretim görevlisi olarak, 6 yıldan uzun süredir süregelen öğretim tecrübesi ile 2000 saatin üzerinde öğretimsel mükemmellik kazandım. Benim tutkum, öğrencileri bireysel öğrenme tarzlarına uygun olarak tasarlanmış özelleştirilmiş dersler sunarak hızlı dil alımına yönlendirmektir. Birlikte, dil potansiyelini açığa çıkarırız, bu sayede daha hızlı akıcı bir dil elde edebilir ve dilini kesintisiz bir güvenle öğrenebilirsin. Bugün bana katılın ve hızlı öğrenmenin gücünü ilk elden deneyin!

Sonsuz bağlılıkla, dil öğrenme yolculuğunuza her zaman yardımcı olmaya hazırım, ihtiyacınız olduğunda bol miktarda materyal ve görevlerle ilgili yardım sağlarım. Benim yaklaşımımım kişiselleştirilmiş ve dinamiktir. Dil hedeflerinize verimli bir şekilde ulaşmanıza yardımcı olmak için özel olarak tasarlanmış özel taktikler oluşturuyorum. Esneklik anahtar; her dersin ilginç ve etkili olduğundan emin olmak için özel ihtiyaçlarınızı ve tercihleri karşılayacak şekilde öğretim tarzımı şekillendiriyorum. Birlikte, tüm potansiyelinizi açığa çıkarırız ve dilin üstesinden gelmenizi sağlarız.

Derslerimin ve öğretim tarzımın dinamik alanına girin, dil öğrenimi ihtiyaçlarınızı karşılayacak bir yolculuk haline gelir. Öncelikli taktiğim, interaktif tartışmalar, özel malzemelerimle tamamlanan profesyonel kitap serileri, kısa videolar ve müzik gibi multimedya kaynakları zenginleştirme veya akıcı konuşma aktivitelerine katılma gibi çeşitli yollar aracılığıyla dil maruz kalmayı teşvik etmektir. Her oturum, kişiselleştirilmiş stratejilerle gelişimini desteklemek için tasarlanmıştır. Bugün benimle dil öğrenme heyecanı yaşayın ve ustalığa dönüşümlü bir yolculuk başlatın!
İletişime geç
Oguzhan

Oguzhan

Tam profili görüntüle

Onaylanmış iletişim bilgileri
Müsaitlik
Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Ücretsiz e-posta bildirimleri

Yeni bir Ingilizce öğretmeni Antalya kaydolduğunda bir e-posta al.

Kullanım Koşulları ve Gizlilik Politikasını okudum ve kabul ediyorum.

Bu ilanı paylaş veya e-posta ile gönder

© 2007 - 2024 ÖğretmenBulun Site haritası: Özel öğretmenler