Profili paylaş

Online dersler: Psikoloji

Seanslarım sadece sınavlara hazırlanan ve duygusal açıdan zorlanma yaşayanlar için değil, aynı zamanda sadece daha iyiye gitmek isteyen herkes için fayda sağlayabilir

Kimin için:

Ortaokul, Lise, Üniversite, Yetişkinler, Şirketler

Fiyat:

200/saat

Klinik Psikoloji alanındaki yüksek lisans eğitimim ve kapsamlı deneyimimle, bu pozisyonda şirketinize değer katmayı hedefliyorum.

Klinik Psikoloji alanındaki eğitimim, bireysel ve grup terapileri gibi psikoterapi yöntemlerini derinlemesine anlamamı sağladı. Özellikle gençlerle çalışma deneyimim, onların özel ihtiyaçlarını anlama ve onlara uygun tedavi planları geliştirme konusunda beni güçlendirdi. Ayrıca, staj ve pratik deneyimlerim sayesinde farklı zorluklarla baş etme ve çözüm odaklı yaklaşımlar geliştirme yeteneğimi pekiştirdim.

Başarılı bir psikoterapi hizmeti sunabilmek için gerekli olan iletişim, empati, problem çözme ve karar verme gibi temel becerileri kusursuz bir şekilde kullanabiliyorum. Gençlerle güvenli ve destekleyici bir ortam oluşturarak onların duygusal ihtiyaçlarını anlamak ve onlara uygun stratejiler geliştirmek benim öncelikli hedefimdir. Aynı zamanda, bireysel terapi seanslarında ve grup oturumlarında etkili bir şekilde yönetim sağlayabilme yeteneğimle, gençlerin kişisel ve akademik gelişimlerine katkıda bulunmayı amaçlıyorum.

Şirketinizdeki ekibin bir parçası olarak, gençlerin potansiyellerini ortaya çıkarmalarına ve sınavlara hazırlanmalarına yardımcı olmak için tutku ve özveriyle çalışacağıma söz veriyorum. Ayrıca, sürekli öğrenmeye ve mesleki gelişime açık olmam, beni şirketinizdeki hedeflere ulaşmak için değerli bir varlık haline getirecektir.

İletişime geç
Sergen

Sergen

(2)10100

Tam profili görüntüle

Onaylanmış iletişim bilgileri
Müsaitlik
Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Reviews of Sergen's classes by students and former students

Ücretsiz e-posta bildirimleri

Yeni bir Psikoloji öğretmeni Izmir kaydolduğunda bir e-posta al.

Kullanım Koşulları ve Gizlilik Politikasını okudum ve kabul ediyorum.

Bu ilanı paylaş veya e-posta ile gönder

© 2007 - 2024 ÖğretmenBulun Site haritası: Özel öğretmenler