Gözde
Profili paylaş
Gözde

Sınıfları Ingilizce

içi Kâgithane, İstanbul (Istanbul)

3-18 yaş arası çocuk ve gençlere İngilizce dersi

Kimin için:

Tüm seviyeler

Seviyeler:

Tüm seviyeler

Fiyat:

400/saat

İstanbul'da doğdum büyüdüm. Liseyi Avusturya Lisesi'nde okuduktan sonra üniversite lisans eğitimimi Boğaziçi Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü'nde tamamladım. Üniversite sonrasında, İngiltere'de Reading University'de Uluslararası İşletme ve Finans alanında tezli yüksek lisans eğitimimi bitirdim. Sonrasında Türkiye'ye döndüm ve yabancı özel bir bankanın genel müdürlüğünde kurumsal bankacılık alanında yaklaşık 10 yıl, son 2 yılı yönetici olmak üzere çalıştım. Bu süreçte 1 yıl Amsterdam'da çalıştım.

Sonrasında, pandemi döneminde kariyer yolumu değiştirerek çocuklarla çalışmak üzere İstanbul Üniversitesi'nde Çocuk Gelişimi lisans bölümünde okumaya başladım ve şu an son sınıfta okumaktayım. Aynı zamanda aldığım eğitimlerle Yaratıcı Drama lideri, Çocuk Yogası Eğitmeni (Türkiye'de tek yetkili mercii olan HİS Federasyonu'na kayıtlı bir eğitmenim), Masal Anlatıcısı, Montessori Eğitmeni oldum. Çocuk Gelişimi eğitimim, bana çocukların büyüme ve gelişme süreçlerini anlama ve onlara rehberlik etmenin kapısını açtı.

Amacım, çocuklara yabancı dil becerileri kazandırırken onlara özgüven, empati, duygusal denge ve beden farkındalığı gibi önemli becerileri de kazandırmak. Bu beceriler, onların hayatları boyunca kullanacakları değerli araçlar olacaktır. Ayrıca, aileler çocuklarının gelişiminde kilit bir rol oynadığından, çocuklarla çalışırken aileleri de bu süreçte mümkün olduğunca desteklemeyi hedefliyorum.

Tüm bu çalışmaları yürütürken dünya insanı olmanın artık ön koşulu olan İngilizce'yi düzgün ve iyi anlayıp konuşmayı çok önemsiyorum. 3-18 yaş arası çocuk ve gençlerle online ve yüz yüze yaptığım atölye ve yoga seanslarını İngilizce dilinde de yürüterek bu alanda çocuklara İngilizcelerini geliştirmelerinde destek oluyorum. Oyunu, drama tekniklerini, hareketi, müziği, hikaye ve masalları da kullanarak çocuklarla keyifli bir öğrenme deneyimi kazandırmak istiyorum.
İletişime geç
Gözde

Gözde

Onaylanmış iletişim bilgileri
Müsaitlik
Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Ücretsiz e-posta bildirimleri

Yeni bir Ingilizce öğretmeni Istanbul kaydolduğunda bir e-posta al.

Kullanım Koşulları ve Gizlilik Politikasını okudum ve kabul ediyorum.

Bu ilanı paylaş veya e-posta ile gönder

© 2007 - 2024 ÖğretmenBulun Site haritası: Özel öğretmenler