Profili paylaş

Sınıfları Kimya

içi Gebze, Sultanbeyli, Tuzla (İstanbul), Pendik,... (Kocaeli)

15 YIL TECRÜBELİ UZMAN KİMYACI

Kimin için:

Lise

Fiyat:

600/saat İlk Ders Ücretsiz

Sizlere çok sevdiğim ve gururla yaptığım öğretmenlik mesleğimden bahsetmek istiyorum. İnönü Üniversitesi Kimya Öğretmenliği Bölümü'nden mezun olduktan sonra hayalimdeki mesleği yapmaya başladığımı söyleyebilirim. Aradan geçen 15 yılda yüzlerce çocuğa eğitim verdim ve çalıştığım kurumlarda adımdan övgüyle söz edildi.

Üniversite yıllarımdan itibaren kimya bilimine olan ilgim ve öğretmenlik mesleğine olan tutkum beni bu yolda ilerlemeye teşvik etti. Mezun olduktan sonra da bu tutkum hiç azalmadı, aksine her geçen gün daha da büyüdü. Öğretmenlik mesleğinin sorumluluğunu ve önemini çok iyi biliyordum ve bu yüzden de sürekli kendimi geliştirmeye, öğrencilerime en iyi eğitimi sunmaya odaklandım.

Bilindiği üzere ülkemizde öğrencilerin üniversiteye giriş sınavları olan TYT ve AYT oldukça önemlidir. Bu sınavlarda başarılı olabilmek için öğrencilerin konulara tam hakim olmaları gerekmektedir. Bu noktada ben de kendimi geliştirerek TYT ve AYT konularına tam anlamıyla hakim oldum ve öğrencilerime bu konularda yardımcı olmak için kendi pratik ve hızlı soru çözüm tekniklerimi geliştirdim. Bu sayede öğrencilerimin etkin ve hızlı soru çözümlerine katkı sağladım ve başarılarını arttırdım.

Eğitimin öneminin bilincinde olarak, ilerici, çağdaş, demokrat ve eşitlikçi ilkelerle birlikte mesleğimi ifade edebileceğim bir eğitim kurumunda eğitici ya da yönetici olarak görev almaya hazırım.
İletişime geç
Ishak

İshak

Tam profili görüntüle

Onaylanmış iletişim bilgileri
Müsaitlik
Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Ücretsiz e-posta bildirimleri

Yeni bir Kimya öğretmeni Kocaeli kaydolduğunda bir e-posta al.

Kullanım Koşulları ve Gizlilik Politikasını okudum ve kabul ediyorum.

Bu ilanı paylaş veya e-posta ile gönder

© 2007 - 2024 ÖğretmenBulun Site haritası: Özel öğretmenler