Profili paylaş

Sınıfları Ingilizce

içi Gaziemir İzmir (Izmir)

Sınav İngilizcesi-YDS-YÖKDİL-YDT ÖğrenciKoçluğu-SınavRehberliği

Kimin için:

Lise, Üniversite, Yetişkinler, Şirketler

Seviyeler:

Tüm seviyeler

Fiyat:

7/saat İlk Ders Ücretsiz

Merhaba , Yaklaşık 27 yıldır İngilizce Öğretmenliği yapan, idarî pozisyonda da görev almış, son 17 yılında Sınav İngilizcesi (YDS-YÖKDİL-YDT(YKS-DİL) vb.) alanında uzmanlaşmış, devlet okulu, özel dil kursu ve özel derslerle (yüz yüze ve online) bu mesleğe gönül vermiş, ayrıca İnsan Kaynakları Yönetimi bölümünü de basari ile bitirmiş, deneyimli, profesyonel, mesleğine aşık bir İngilizce Öğretmeniyim. Amacım, gayret ve çalışmalarım dil öğreniminin bir mecburiyet değil gereklilik ve en önemli ihtiyaçlardan biri olduğunu doğru yöntem ve tekniklerle hissettirmek, farkındalık yaratmak ve bunun sonucunda da başarmanın verdiği hazzı bu yolda yürüyen herkese yaşatmak . İngilizce akademik sınavlarda yüksek puanlar alan ve derece yapan çok fazla öğrenci yetiştirmiş ,Sınav İngilizcesi alanında deneyimli, uzman bir öğretmen ile birlikte çalışmak isteyenlere yardımcı olmak için buradayım.

Ayrıca ,metin yazarlığı, araştırma & geliştirme, test etme, proof reading (prova okuma/düzelti) & soru yazma, bursluluk, seviye tespit ve kur bitirme sınavları hazırlama, içerik üretme, çeviri(T-E /E-T), planlama, süreç geliştirme ,zaman yönetimi ve planlama, özel ders notları ve kaynak hazırlama, rapor ve değerlendirme, müfredat geliştirme ,öğrenci takibi ve rehberliği ,kişisel ve sınıf-grup rehberliği , öğrenci koçluğu, ekip arkadaşlarını koordine etme, görevlendirme ve takip , kurum içi iyileştirmeler, düzenlemeler, kriz yönetimi, çözüm üretme ve geliştirme ,veli –öğrenci- kurum ilişkilerini yönetebilme, çözüm odaklı süreç yönetimi... vb. birçok alanda da yılların birikiminin verdiği deneyim ile eğitim-öğretime dair her bileşende yer almış biri olarak sizlere de destek vermek isterim.

Program süresince , (gerektiğinde sınav sonrası dönemde de) öğrenci koçluğu, sınav rehberliği, kişiye özel çalışma programı , ders harici soru ve deneme analiz çalışmaları , akademik gelişim takibi ... Kısacası, süreci en iyi şekilde tamamlamanız için ihtiyaç duyabileceğiniz her şey ...

Ezber yapmadan, konunun mantığını öğrenerek, kalıcılık sağlayarak, ihtiyaca uygun ,bireysel konu eksiklerinize cevap veren, gereksiz bilgi yükü olmayan, yöntem- taktikler ve hap bilgiler ile desteklenen, sınav hazırlık süreci.

Program boyunca sağlam bir dilbilgisi temeli oluşturarak, kelime -okuma -çeviri ve soru türlerine yaklaşımlar ile devam eden ,çıkmış soru çözüm ve analizleri ve deneme sınavları ile tamamlanan bir çalışma dönemini birlikte yürütüyoruz.

Derslerin o
İletişime geç
Hatice

Hatice

Tam profili görüntüle

Onaylanmış iletişim bilgileri
Müsaitlik
Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Ücretsiz e-posta bildirimleri

Yeni bir Ingilizce öğretmeni Izmir kaydolduğunda bir e-posta al.

Kullanım Koşulları ve Gizlilik Politikasını okudum ve kabul ediyorum.

Bu ilanı paylaş veya e-posta ile gönder

© 2007 - 2024 ÖğretmenBulun Site haritası: Özel öğretmenler