Profili paylaş

Sınıfları Matematik

içi Fatih (İstanbul), İstanbul, Zeytinburnu, Sisl... (Istanbul)

Matematikte Ustalaşın: Kişiye Özel Derslerle Başarıya Ulaşın-TYT-AYT-LGS -OKUL SINAVLARINA YARDIMCI

Kimin için:

Lise

Fiyat:

1500/saat İlk Ders Ücretsiz

Ders Adı:

Geometri

Merhaba,

Benim adim Fatih AKDENIZ , matematigin sadece sayilar ve formüllerden ibaret olmadigini, hayatin her alaninda karsimiza çikan evrensel bir dil oldugunu ögrencilerime asilamaya tutkuyla bagli bir matematik ögretmeniyim. SÜLEYMAN DEMIREL Ü. Matematik Bölümü’nden mezun olduktan sonra, 22 yillik ögretmenlik deneyimim boyunca, ögrencilerimin analitik düsünme becerilerini gelistirmelerine ve matematiksel kavramlari günlük yasamlarinda nasil uygulayabileceklerini kesfetmelerine yardimci oldum.

Egitim felsefem, ögrencilerin kendi ögrenme süreçlerinin merkezinde yer almasi gerektigine dayanir. Bu nedenle, derslerimi interaktif ve ögrenci merkezli bir yaklasimla tasarlarim. Her ögrencinin farkli bir ögrenme tarzi oldugunun bilincindeyim ve bu yüzden onlara bireysel olarak yaklasarak, her birinin potansiyelini en iyi sekilde ortaya çikarmalarini saglamak için çaba gösteririm.

Matematik ögretmenligi kariyerim boyunca, ögrencilerimin sinavlarda basarili olmalarinin yani sira, onlarin matematigi sevmelerini ve bu alanda kariyer yapmalarini tesvik etmek benim için her zaman öncelik olmustur. Matematik dünyasinin sinirsiz imkanlarini kesfetmeleri için onlara ilham vermek, benim için en büyük mutluluk kaynagidir.

Egitimde teknolojiyi etkin bir sekilde kullanarak, ögrencilerime modern araçlarla matematik ögretmeyi hedefliyorum. Bu sayede, onlarin 21. yüzyil becerilerini gelistirmelerine ve gelecege hazir olmalarina katkida bulunuyorum.

Eger siz de matematigi, hayatin her alaninda kullanilan bir araç olarak görmek ve ögrencilerinize bu perspektifi kazandirmak istiyorsaniz, benimle iletisime geçmekten çekinmeyin. Birlikte, ögrencilerimizin basariya ulasmalari için çalisalim.

Saygilarimla,
İletişime geç
Fatih

Fatih

Tam profili görüntüle

Onaylanmış iletişim bilgileri
Müsaitlik
Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Ücretsiz e-posta bildirimleri

Yeni bir Matematik öğretmeni Istanbul kaydolduğunda bir e-posta al.

Kullanım Koşulları ve Gizlilik Politikasını okudum ve kabul ediyorum.

Bu ilanı paylaş veya e-posta ile gönder

© 2007 - 2024 ÖğretmenBulun Site haritası: Özel öğretmenler