Profili paylaş

Online dersler: Ingilizce

Ingiltere'de doğmuş, büyümüş Ingilizce Öğretmeninden Özel Ders

Kimin için:

Tüm seviyeler

Seviyeler:

Tüm seviyeler

Fiyat:

950/saat İlk Ders Ücretsiz

Selamlar! Ben Hanife Amber. Profilimi ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederim. Sertifikalı ve ana dili İngiliz İngilizcesi olan bir öğretmen olarak, her yaştan ve her seviyeden öğrenciye yönelik çevrimiçi genel İngilizce dersleri veriyorum. Dil hedeflerinize ulaşmanızda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. 6 yaş ve üzeri öğrenciler için A0'dan C2'ye kadar İngilizce yeterlilik seviyelerini kapsayan çocuklar, gençler ve yetişkinler için özelleştirilmiş bir saatlik çevrimiçi seanslar sunuyorum. Ana dilim İngilizce olduğu için derslerim ağırlıklı olarak İngilizce işleniyor. Ancak, Türkçe'ye de akıcı bir şekilde hakimim ve gerekirse kullanabilirim.

Öğrencilerimin İngilizce yeterliliğini artırabileceğim yollar:

Dersleri her öğrencinin ihtiyaçlarına ve hedeflerine göre tasarlıyorum. Dil seviyelerini değerlendirdikten sonra, ne elde etmek istedikleri hakkında konuşuyoruz. Sağladığım hizmetlerden bazı örnekler şunlardır:

- Ana dili İngiliz İngilizcesi olan biri olarak, öğrencilere telaffuz becerilerini geliştirmeleri için yardımcı olarak destek sağlayabilirim. Konuşma becerilerini ve özgüvenlerini artırmak için kişiselleştirilmiş konuşma dersleri veriyorum.

- Konuşma, okuma, yazma ve dinlemeyi kapsayan kapsamlı karma beceri dersleri veriyorum. Bu bütünsel yaklaşım, dil yeterliliğinin tüm yönlerinde çok yönlü bir gelişme sağlar.

- Alternatif olarak, öğrenciler belirli bir beceriye odaklanmayı tercih ederse, yalnızca geliştirmek istedikleri alana odaklanabiliriz.

- Cambridge English ödevleri, öğrenci çalışma kitapları ve genel ödevler gibi genç öğrencilere ödevlerinde yardımcı olabilirim.
Yukarıda belirtilmeyen sınava hazırlık gibi ek hedefleriniz varsa, herkesin amaç ve hedefleri farklılık gösterdiği için bunları tartışabiliriz.

Hakkımda:

İngiltere'deki okul ve kolejlerde öğretmenlik yapma konusunda uzun yıllara dayanan deneyime sahip nitelikli bir İngilizce öğretmeniyim. Öğretme tutkum beni eğitim yolculuğuma devam etmeye yönlendirdi ve yakın zamanda Ankara'ya taşındığım için artık kendimi Türkiye'deki öğrencilerin hayatlarını zenginleştirmeye adadım.

Öğretme felsefem, öğrencilerin İngilizce dil becerilerini keşfetme, sorgulama ve geliştirme konusunda kendilerini güçlü hissettikleri, eğlenceli, dinamik ve ilgi çekici bir öğrenme ortamı geliştirmek etrafında dönüyor.
İletişime geç
Hanife

Hanife

Tam profili görüntüle

Onaylanmış iletişim bilgileri
Müsaitlik
Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Ücretsiz e-posta bildirimleri

Yeni bir Ingilizce öğretmeni Ankara kaydolduğunda bir e-posta al.

Kullanım Koşulları ve Gizlilik Politikasını okudum ve kabul ediyorum.

Bu ilanı paylaş veya e-posta ile gönder

© 2007 - 2024 ÖğretmenBulun Site haritası: Özel öğretmenler