Profili paylaş

Sınıfları Ingilizce

içi Çankaya Ankara (Ankara)

Beş yıldan fazla tecrübeye sahip, birçok farklı öğrenci ile çalışmış Öğretim Görevlisi'nden özel ders fırsatı! ''İngilizce bu kadar basit miydi?? '' diyeceksiniz :) Her amaca ve profile uygun, tecrübeli öğretmenden İngilizce özel ders

Kimin için:

Tüm seviyeler

Seviyeler:

Tüm seviyeler

Fiyat:

550/saat

Merhaba! Ben İsmail, İngilizce Öğretmenliği alanında ODTÜ mezunu ve şu an Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili Eğitimi üzerine Yüksek Lisans yapıyorum. Eğitimdeki tutkum ve deneyimimle, öğrencilere güncel öğretim tekniklerini aktarıyor ve dil gelişimlerini destekliyorum.

Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı Ahmet Bahadır İlhan Ortaokulu'nda stajyer öğretmen olarak geçirdiğim bir yıl ve dört yılı aşkın süredir verdiğim özel derslerle, geniş bir öğrenci kitlesine hizmet verme yeteneğine sahibim. MEB müfredatına hakimim ve TOBB Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olarak çalışıyor, İngilizce Hazırlık ve Lisans düzeyinde dersler veriyorum.

Derslerimi öğrencinin ihtiyaçlarına uygun olarak kişiselleştiriyor, online ve yüz yüze seçenekler sunuyorum. Zengin materyal havuzum ve ödev desteğimle öğrenme sürecinizi destekliyor, her dersimizde keyifli bir öğrenme deneyimi sunuyorum.

Öğrencinin öğrenme tarzına uygun saatler belirliyor ve her dersimizde etkili iletişim ve aktif katılımı teşvik ediyorum. Tecrübem, öğrencilerin hedeflerine uygun olarak ders işleyişini şekillendirir ve 5 yıllık Amerikan futbolu deneyimimle disiplin ve azimle dersleri yönetirim. Başarılarımı güvence altına alan çeşitli sertifikalarım ve projelerimle kaliteli bir eğitim sunuyorum. Siz de, akademik ve profesyonel hedeflerinize ulaşmak için bana katılın ve birlikte çalışarak başarıya ulaşalım! Teşekkürler!


İletişime geç
Ismail

İsmail

Tam profili görüntüle

Onaylanmış iletişim bilgileri

Ücretsiz e-posta bildirimleri

Yeni bir Ingilizce öğretmeni Ankara kaydolduğunda bir e-posta al.

Kullanım Koşulları ve Gizlilik Politikasını okudum ve kabul ediyorum.

Bu ilanı paylaş veya e-posta ile gönder

© 2007 - 2024 ÖğretmenBulun Site haritası: Özel öğretmenler