Sibel
Profili paylaş
Sibel

Sınıfları Psikoloji

içi Çankaya Ankara (Ankara)

Her yaş grubundaki öğrencilere yönelik koçluk ve psikolojik danışmanlık hizmetleri sunan uzman

Kimin için:

İlkokul, Ortaokul, Lise, Yetişkinler

Seviyeler:

Tüm seviyeler

Fiyat:

100/saat İlk Ders Ücretsiz

Merhaba, ben Sibel Domdomoğulları. Lisans eğitimimi TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nde tamamladım. Eğitim sürecim boyunca Endüstri ve Örgüt Psikolojisi, Adli Psikoloji, Spor Psikolojisi ve Klinik Psikoloji alanlarında staj yaparak geniş bir yelpazede deneyim kazandım.
Klinik Psikoloji alanında, bireylerin ruh sağlığı ve iyi oluşunu desteklemek amacıyla çeşitli terapi yaklaşımları üzerine çalışmalar yaptım. Hacettepe Üniversitesi'nde Spor ve Egzersiz Psikolojisi alanında Dr. Öğr. Üyesi gözetiminde süpervizyon alarak, özellikle sporcuların zihinsel sağlıklarını ve performanslarını desteklemeye yönelik derinlemesine bir bilgi edindim. Bu deneyimler, klinik bakış açımı genişleterek farklı danışan gruplarıyla çalışabilme yetkinliğimi artırdı.
Ayrıca, Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT), Mindfulness ve Temel Spor Psikolojisi eğitimleri alarak hem klinik hem de performans odaklı müdahalelerde daha etkin olmayı hedefledim. Öğrenci koçluğu yaparak, gençlerin akademik hedeflerine ulaşmaları ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunmayı amaçladım. Bu süreçte, onların motivasyonlarını artırmak, sınav kaygılarını yönetmek ve etkili çalışma stratejileri geliştirmelerine yardımcı oldum.
Psikolojik iyi oluşunuzu desteklemek, akademik ve kişisel hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olmak için Armut platformunda sizlere profesyonel hizmet sunmaktan memnuniyet duyacağım.
İletişime geç
Sibel

Sibel

Onaylanmış iletişim bilgileri
Müsaitlik
Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Ücretsiz e-posta bildirimleri

Yeni bir Psikoloji öğretmeni Ankara kaydolduğunda bir e-posta al.

Kullanım Koşulları ve Gizlilik Politikasını okudum ve kabul ediyorum.

Bu ilanı paylaş veya e-posta ile gönder

© 2007 - 2024 ÖğretmenBulun Site haritası: Özel öğretmenler