Profili paylaş

Sınıfları Ingilizce

içi Çankaya Ankara (Ankara)

Hacettepe mezunu & deneyimli bir İngilizce öğretmeniyim. Hem yetişkin hem de çocuklar için akılda kalıcı tekniklerle İngilizce der

Kimin için:

Tüm seviyeler

Seviyeler:

Tüm seviyeler

Fiyat:

500/saat İlk Ders Ücretsiz

Merhaba! Ben Emine, İngilizce öğretmeniniz. Dil öğrenmeyi keyifli ve etkili hale getirmek için buradayım. Öğrencilerimle olan interaktif ve katılımcı derslerimle dil becerilerinizi geliştirmenizi sağlıyorum. Öğrencilerimin başarısı ve memnuniyeti benim için her zaman önceliklidir. Sizi destekleyici bir öğrenme ortamında bekliyor ve birlikte öğrenmenin keyfini yaşamayı umuyorum.

Derslerimiz, etkileşimli, katılımcı ve kişiye özgü bir yaklaşımla işlenir. Öğrencilerin aktif olarak katılabileceği, öğrenme sürecine dâhil olabileceği aktivitelerle doludur. Her ders, dilbilgisi, kelime bilgisi, okuma-anlama ve konuşma becerilerini kapsayan dengeli bir programı içerir. Ayrıca, gerçek hayattan örnekler ve güncel materyallerle dersleri daha ilgi çekici hale getiririz. Öğrencilerimin ihtiyaçlarına ve hedeflerine uygun olarak özelleştirilmiş ders planlarıyla, İngilizceyi daha kolay ve keyifli bir şekilde öğrenme fırsatı sunarım.
İletişime geç
Emine

Emine

Tam profili görüntüle

Onaylanmış iletişim bilgileri

Ücretsiz e-posta bildirimleri

Yeni bir Ingilizce öğretmeni Ankara kaydolduğunda bir e-posta al.

Kullanım Koşulları ve Gizlilik Politikasını okudum ve kabul ediyorum.

Bu ilanı paylaş veya e-posta ile gönder

© 2007 - 2024 ÖğretmenBulun Site haritası: Özel öğretmenler