Profili paylaş

Sınıfları Programlama

içi Beypazari (Ankara)

Yeni şeyler öğrenmek yolculuğa çıkmaya benzer. Bu yolculuğunuzda rehberiniz olmaktan mutluluk duyarım

Kimin için:

Students from 12 to 18 years old, Yetişkinler

Seviyeler:

Initasyon, Düsük, Orta

Fiyat:

200/saat

Ders Adı:

Web, Python, HTML, CSS

Pamukkale Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri programından mezun oldum. Programda, yazılım sektöründeki çeşitli alanlarla ilgili dersler aldım; web ve mobil geliştirme, veri bilimi gibi konularda temel bilgi sahibi oldum. Zorunlu stajlarımı Bilgi İşlem departmanında tamamladım.
Mezuniyetimin ardından Şükran Kora Kimya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde ücretli bilişim teknolojileri öğretmeni olarak çalıştım. Öğrencilere Python programlama diliyle programlama temellerini öğrettim. Ayrıca Sosyal Medya, Dijital Tasarım, Web Tabanlı İçerik Yönetimi, Bilgisayarlı Tasarım Uygulamaları ve Bilişim Teknolojileri Temelleri derslerini de verdim.

Derslerimde teorik bilgilerin ardından, kodun ne işe yaradığını açıklayarak, çeşitli örneklerle program yazma mantığını oturtmaya çalıştım. Programlamayı yemek yapmaya benzetiyorum; nasıl tarifteki adımlara uyuyorsak, program yazarken de algoritmanın direktiflerine uymalıyız. Bu benzetme, öğrencilerin algoritmik düşünme becerilerini geliştirmelerine yardımcı oluyor. Derslerde tekrarlarla bu beceriyi pekiştiriyoruz.
Öğrencilere programlama dünyasında sağlam bir temel kazandırmayı hedefliyorum. Kendi bilgi ve deneyimimi sürekli güncelleyerek, sektörde kendimi geliştirmeyi planlıyorum. Hem teorik hem de pratik anlamda güçlü bir altyapının, öğrencilerin gelecekte başarılı olmaları için kritik olduğuna inanıyorum.
İletişime geç
Onur

Onur

Tam profili görüntüle

Onaylanmış iletişim bilgileri
Müsaitlik
Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Ücretsiz e-posta bildirimleri

Yeni bir Programlama öğretmeni Ankara kaydolduğunda bir e-posta al.

Kullanım Koşulları ve Gizlilik Politikasını okudum ve kabul ediyorum.

Bu ilanı paylaş veya e-posta ile gönder

© 2007 - 2024 ÖğretmenBulun Site haritası: Özel öğretmenler