Profili paylaş

Sınıfları Matematik

içi Bakirköy İstanbul, Bagcilar (İstanbul), Bahçe... (Istanbul)

TÜRKİYE DERECELİ ELEKTRONİK MÜHENDİSİNDEN ÖZEL DERS

Kimin için:

İlkokul, Ortaokul, Lise, Üniversite

Fiyat:

7/saat İlk Ders Ücretsiz

6 yıldır matematik, fizik, kimya, biyoloji,matematik, tarih ve coğrafya alanlarında ders anlatıyorum. Türkiye derecesiyle Koç üniversitesi elektrik elektronik bölümüne girdiğim için her branş ile alakalı konu anlatımı ve soru çözümü yapıyorum. Lisans eğitimimi 3.5 yılda bitirmiş bulunmaktayım. Üniversiteye girdiğimden beri çeşitli dershaneler, etüt merkezleri ve özel dersler verdim.

Derslerimde özenle hazırlamış olduğum ders notlarını sizlere dağıtıyorum ki bu sayede sizler de yazma zahmetinden kurtulup sadece benim anlattıklarıma odaklanabiliyorsunuz. Soru çözüm standartlarında ezberden ziyade kolay idrak yöntemlerini gösteriyorum.

Derslerimde öncelikle detaylı bir konu anlatımı yapıyorum, ardından da konuyu anlama soruları, ve sınav sorularından derlediğim önemli gördüğüm, gerek okul sınavlarınızda gerek ise liseye- üniversiteye giriş sınavlarında en yüksek ihtimalle çıkabilecek soruları çözüyorum. Her tarz soruya hazırlıklı olabilmek adına bolca soru çözüyorum.

Dersimiz kesinlikle burada bitmiyor. Çalışırken çözemediğiniz sorular olduğunda bana whatsapp'tan yollayabilirsiniz ben de müsait olduğum zamanlarda soruları çözüp derslerime katılmış herkese yolluyorum ki bu sayede güzel bir soru havuzu oluşturmuş oluyorsunuz.

Öğrencilere haftalık ders programı çıkarıyorum. Sınava hazırlık serüveninde gerek kitap gerek deneme olsun birçok yayını tecrübe ettim. Nasıl çalışılması gerektiğini yaşayarak öğrendim. Tecrübelerimi paylaşmak istiyorum.
İletişime geç
Gunes

Gunes

(1)10100

Tam profili görüntüle

Onaylanmış iletişim bilgileri
Müsaitlik
Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Reviews of Gunes's classes by students and former students

Ücretsiz e-posta bildirimleri

Yeni bir Matematik öğretmeni Istanbul kaydolduğunda bir e-posta al.

Kullanım Koşulları ve Gizlilik Politikasını okudum ve kabul ediyorum.

Bu ilanı paylaş veya e-posta ile gönder

© 2007 - 2024 ÖğretmenBulun Site haritası: Özel öğretmenler