Profili paylaş

Sınıfları Ingilizce

içi Bakirköy İstanbul, Bahçelievler, Bakirköy (İs... (Istanbul)

Celta Sertifikalı Öğretmenden İngilizce

Kimin için:

Lise, Üniversite, Yetişkinler, Şirketler

Seviyeler:

Initasyon, Düsük

Fiyat:

300/saat

Istanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünden mezun oldum. Istanbul Üniversitesi Eğitim Fakültesinden Pedagojik Formasyon aldım. Cambridge Üniversitesi tarafından verilen CELTA (Yetişkinlere İngilizce Dil Öğretimi Sertifikası) sertifikam var.

Üniversitede okurken çalışma ve eğitim amaçlı İngiltere ve Amerika da bulundum. 3 sene özel bir dershanede İngilizce öğretmeni olarak çalıştım. Öğretmenliğimin ilk senesinde çalıştığım kurum tarafında Yılın En İyi Öğretmeni seçildim.

Öğrenci tarafından baksa yönde bir talep gelmediği sürece derslerimi iletişimsel metodu kullanarak öğrenciyi aktif kılacak, onu konuşturacak şekilde ders isliyorum. Sadece dilbilgisi, ya da sadece yazma değil öğrencinin her alanda kendini geliştirmesine önem veriyorum. Öncelikle seviye tespit sınavı ile hangi seviyeden başlayacağımızı belirliyorum. Daha sonrasında da ilgili seviyeden derslerimize başlıyoruz. Derslerde, farklı bir istek olmadığı sürece bir main course kitabı takip ediyorum ancak kitapla sınırlı kalmıyorum ve her zaman kitabı birebir takip etmiyorum. Bunun yanısıra yukarıda da belirtiğim gibi farklı aktiviteler yapıyoruz. Konuşma ağırlıklı olmak üzere dinleme, yazma, dilbilgisi. Yani hepsi iç içe geçiyor ve bütüncül bir şekilde öğrenme gerçekleşiyor.

Lisede Hazırlık + 3 sene İngilizce eğitiminin yanı sıra mesleki olarak da Büro Yönetimi ve Sekreterlik okudum ve bu alanda da görev yaptım. Bu sebeple Sekreterlik İngilizcesi düşünen kişiler de benimle iletişime geçebilir.

HOSTESLERE YONELİK INGILIZCE
Detaylı bilgi için lütfen benimle iletişime geçin.
Orta derecede İngilizcesi olmayan, havayollarına girmek isteyen adaylar içinde eğitim öncesinde duruma göre yoğun gramer dersi yapılarak ya da orta seviyeye gelene kadar genel İngilizce dersleri yapılarak daha sonra da pratikle derslere devam edilebilir.
İletişime geç
Hande

Hande

Tam profili görüntüle

Onaylanmış iletişim bilgileri
Müsaitlik
Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Ücretsiz e-posta bildirimleri

Yeni bir Ingilizce öğretmeni Istanbul kaydolduğunda bir e-posta al.

Kullanım Koşulları ve Gizlilik Politikasını okudum ve kabul ediyorum.

Bu ilanı paylaş veya e-posta ile gönder

© 2007 - 2024 ÖğretmenBulun Site haritası: Özel öğretmenler