Profili paylaş

Sınıfları Ingilizce

içi Atasehir, Basibuyuk, İcerenkoy, Kadiköy (İsta... (Istanbul)

12 Yıllık Özel Ders Deneyimiyle İngilizce Öğretmeni -Her kademeden öğrenciye İngilizce özel ders

Kimin için:

Tüm seviyeler

Seviyeler:

Tüm seviyeler

Fiyat:

800/saat

12 yıllık özel ders tecrübem boyunca, çeşitli yaş grupları ve seviyelerde öğrencilere İngilizce dil eğitimi verdim. 5 yıl boyunca çift dilli bir okulda (Bahçeşehir Schools) bilingual eğitim vererek, öğrencilere hem İngilizce hem de akademik konularda başarılı bir temel oluşturdum. Lise öğrencilerini üniversite sınavlarına (IELTS, TOEFL, YDS) hazırlayarak, sınav stratejileri ve dil yeterliliklerini güçlendirdim. Ayrıca, yetişkinlere iş ve profesyonel yaşamlarında etkili İngilizce kullanmaları için bireysel ve grup dersleri verdim. İş İngilizcesi eğitimlerimde, katılımcıların mesleki iletişim becerilerini geliştirmeye yönelik sektör bazlı dil ihtiyaçlarına odaklandım.

Kariyerimde ayrıca, kurumsal firmalara İngilizce eğitimi sağlayarak profesyonel ortamlarda dil kullanımını geliştirdim. Language Solutions bünyesinde çalışırken, hem grup derslerinde hem de birebir derslerde özelleştirilmiş ders planları hazırlayarak, çalışanların iş hayatındaki dil ihtiyaçlarına yönelik eğitim programları oluşturdum. Öğrencilerimin ilerlemelerini düzenli değerlendirmeler ile takip ettim ve ders içeriklerini ihtiyaçlarına göre güncelledim. Ayrıca, şirketlerin İK departmanlarıyla iş birliği yaparak esnek eğitim programları geliştirdim.

İngilizce öğretimimde CLIL (Content and Language Integrated Learning) metodunu uygulayarak, dil öğrenimi ile birlikte farklı konularda öğrencilerin akademik başarılarına katkıda bulundum. Geliştirdiğim ders içerikleri ve materyallerle dil öğrenimini daha dinamik ve keyifli hale getirdim. Özel derslerimde her öğrencinin bireysel ihtiyaçlarını gözeterek kişiselleştirilmiş bir öğrenme deneyimi sunmayı hedefliyorum.
İletişime geç
Ceren Aycan

Ceren Aycan

Tam profili görüntüle

Onaylanmış iletişim bilgileri

Birkaç dakika içinde yanıt verir

Müsaitlik
Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Ücretsiz e-posta bildirimleri

Yeni bir Ingilizce öğretmeni Istanbul kaydolduğunda bir e-posta al.

Kullanım Koşulları ve Gizlilik Politikasını okudum ve kabul ediyorum.

Bu ilanı paylaş veya e-posta ile gönder

© 2007 - 2024 ÖğretmenBulun Site haritası: Özel öğretmenler