Profili paylaş

Online dersler: Ingilizce

Ilkokul ve ortaokul seviyesinde ingilizce dersi

Kimin için:

İlkokul, Ortaokul

Seviyeler:

Tüm seviyeler

Fiyat:

500/saat İlk Ders Ücretsiz

Merhabalar ben Fatma. Koc Universitesi Biyomedikal Bilimler ve Muhendislik 100% Ingilizce Yuksek Lisans mezunuyum. Lisansimi Antalya Bilim Universitesi Endustri Muhendisligi bolumu 100% Ingilizce olarak tamamladim.

Akademik geçmisim, mühendislik ve biyomedikal alanlarinda güçlü bir altyapi edinmemi sagladi. Özellikle analitik düsünme, problem çözme ve teknik bilgi becerilerimi gelistirerek egitim süreçlerinde saglam bir temel olusturdum. Ancak, akademik bilgilerimi yalnizca kendi kariyerimde kullanmaktan öteye geçip, baskalarina da aktarabilmek her zaman benim için önemli olmustur. Bu nedenle, egitim yolculuklarinda ögrencilere destek olmaktan ve onlara rehberlik yapmaktan büyük bir keyif aliyorum.

Yüksek lisans egitimim boyunca, üniversite seviyesindeki Fizik, Matematik ve Python programlama derslerinde ögretim asistani olarak görev aldim. Bu süreçte, ögrencilere hem teorik bilgileri kavramalarinda yardimci oldum hem de çesitli uygulamali çalismalarla konulari daha iyi anlamalarini sagladim. Ögrencilerin ders konularini etkin bir sekilde ögrenmesi için birebir destek sundum, problem çözme oturumlari düzenledim ve hem yazili hem de sözlü sinavlarda degerlendirme sürecine katkida bulundum. Bu deneyim, egitimde sorumluluk alma, etkili iletisim ve ögrencilere akademik yolculuklarinda rehberlik yapma becerilerimi daha da gelistirdi.

Ilkokul ve ortaokul seviyesindeki ögrencilere özellikle matematik ve ingilizce derslerinde yardimci oluyorum. Geçmiste ilkokul seviyesinde matematik dersleri verdim ve ögrencilerle birebir çalisarak onlarin eksik oldugu konulari güçlendirmelerine destek oldum. Her ögrencinin farkli bir ögrenme tarzi ve hizina sahip oldugunu göz önünde bulundurarak, derslerimi onlarin ihtiyaçlarina göre planlamaya özen gösteriyorum. Bu yaklasimin, ögrencilerin konulari daha iyi kavramalarini sagladigini ve ögrenme motivasyonlarini artirdigini gözlemledim.
İletişime geç
Fatma

Fatma

Tam profili görüntüle

Onaylanmış iletişim bilgileri

Birkaç dakika içinde yanıt verir

Müsaitlik
Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Ücretsiz e-posta bildirimleri

Yeni bir Ingilizce öğretmeni Antalya kaydolduğunda bir e-posta al.

Kullanım Koşulları ve Gizlilik Politikasını okudum ve kabul ediyorum.

Bu ilanı paylaş veya e-posta ile gönder

© 2007 - 2024 ÖğretmenBulun Site haritası: Özel öğretmenler