Profili paylaş

Online dersler: Ingilizce

Tureng Sözlük çalışanından her yaşa seviyeye ve konuya göre ders

Kimin için:

İlkokul, Ortaokul, Lise, Üniversite, Yetişkinler

Seviyeler:

Tüm seviyeler

Fiyat:

300/saat

Merhabalar, benim adım Azra. Teknoloji ve eğitim alanlarında sürekli öğrenmeye ve yeniliklere açık olan bir profesyonel olarak, kariyerim çeşitli yetenek ve ilgi alanlarının bir araya gelmesiyle şekillendi. Şu anda, sektörün önde gelen platformlarından biri olan Tureng'de veri analitiği alanında kritik bir projede görev alıyorum. Bu deneyim, bana web tasarımı, e-ticaret, sistem yönetimi, ve siber güvenlik gibi konularda derin bilgi ve beceriler kazandırdı. Ancak, asıl tutkum her zaman eğitim olmuştur.

Bu yüzden, Bilişim Sistemleri Mühendisliği eğitimime ara vererek, eğitim ve öğrenci koçluğu alanlarına odaklandım. İngilizce ve temel dersler üzerine, yaş veya seviye fark etmeksizin, çocuklardan yetişkinlere kadar geniş bir öğrenci yelpazesine özel dersler veriyorum. Her öğrencinin benzersiz bir yolculuğa çıktığına inanıyorum ve amacım, onlara bilgiyi aktarırken öğrenme süreçlerini anlamalarına, hedeflerine ulaşmalarına ve öğrenmenin keyfini çıkarmalarına yardımcı olmaktır.

Eğitim ve öğrenci koçluğu kapsamında, birçok öğrenciye sınav yıllarında hedeflerine ulaşmaları için gerekli yönlendirmeleri sağladım. Motivasyon teknikleri ve etkili çalışma yöntemleri ile öğrencilerin sınavlarını başarıyla geçmelerine ve akademik hedeflerine ulaşmalarına yardımcı oldum. Yetişkinlere yönelik İngilizce derslerimde ise, iş ve günlük yaşam için gerekli dil becerilerini kazandırıyorum.
Eğitim alanına olan derin bağlılığım ve öğretme yeteneğim, beni bu alanda bir uzman yapmaktadır. Yanlış bir meslek seçimi yapmış olsam da, eğitimi ve öğretimi hayatımın merkezine yerleştirerek, öğrencilerin öğrenme yolculuklarında onlara rehberlik etmek, büyük bir onur.

Eğer siz de İngilizce dil becerilerinizi geliştirmek, sınavlarda başarı elde etmek veya akademik ve profesyonel hedeflerinize ulaşmak istiyorsanız, nasıl yardımcı olabileceğimi keşfetmek için lütfen benimle iletişime geçin. Birlikte, eğitimin gücüyle hayallerinize ulaşabiliriz.
İletişime geç
Azra

Azra

(4)10100

Tam profili görüntüle

Onaylanmış iletişim bilgileri
Müsaitlik
Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Reviews of Azra's classes by students and former students
See full profile and all reviews

Ücretsiz e-posta bildirimleri

Yeni bir Ingilizce öğretmeni Ankara kaydolduğunda bir e-posta al.

Kullanım Koşulları ve Gizlilik Politikasını okudum ve kabul ediyorum.

Bu ilanı paylaş veya e-posta ile gönder

© 2007 - 2024 ÖğretmenBulun Site haritası: Özel öğretmenler