Serhan Dagli
Profili paylaş
Serhan Dagli

Sınıfları Matematik

içi Ankara Sehri (Ankara)

Bilkent Üniversitesi Matematik bölümü 4. sınıf öğrencisinden ilkokul-ortaokul-lise 1-2-3 öğrencilerine matematik dersi

Kimin için:

İlkokul, Ortaokul, Lise, Yetişkinler

Fiyat:

7/saat İlk Ders Ücretsiz

YKS-Sayısal 2018 sınavının sonucunda ilk 5 binde yer aldım. Matematik son sınıf öğrencisiyim ve genel not ortalamam 3.50/4.00. Üniversitemde İlkokul-Ortaokul öğrencilerine ders vermem gereken projelerde bulundum. Bunun yanında lisans eğitimim süresince belli derslere asistanlık yaptım ve eğitmen olarak üniversite öğrencilerine de dersler verdim. Dolayısıyla öğrencinin yaşı, bilgi seviyesi, konuya olan ilgi-alakası ve hedefin ne olduğuna bağlı olarak anlatım tarzımı belirler ve dersleri o doğrultuda işlerim.

Kendim de bir öğrenci olarak ilkokuldan itibaren matematik öğrenimindeki ana problemi fark etmiştim: matematik sadece bir araç değil, bir düşünme biçimidir. Üniversitenin ilk yıllarından itibaren okulda ders aldığım, ofislerine gittiğim ve sohbet ettiğim profesörlerim sayesinde bu düşünme biçiminin nasıl uyandırıldığı ve aktarıldığı konusunda yetkinlik kazandım. Kendim verdiğim derslere ek olarak üniversite bünyesinde de asistan olarak çalıştım.

Dersler kime yönelik: İlkokul, ortaokul ve Lise 1-2-3 sınıfları. Matematik alanında.

Ders İşlenme Biçimi: Ders anlatım FÖY'leri kullanarak konu anlatımı yapmanın yanında bolca örnek soru çözüyorum. Soruyu çözerken kendim çözmem, öğrenciyle beraber düşünerek birlikte çözeriz ve bu da verilen eğitimin kalıcı olmasını sağlar. Kurduğum iletişim öğrenciyi her zaman daha iyiye odaklayacak motive edici doğrultudadır. Bir öğretmenin bilgi seviyesinden ibaret olmadığını, aynı zamanda bir rehber niteliğinde olması gerektiğinin bilincindeyim. Öğrencinin ders dışında ödevlerinde zorlandığı soruları ders öncesinde talep eder ve bu sayede ders sırasında vakit kaybı olmamasını sağlarım.

Derslerde Kullanılacak Bakış Açısı: Yeterli sabır ve çalışma gösterildiğinde eğitim sistemimizin içerisindeki herhangi bir matematik konusunun (hakkıyla) öğrenilememesi mümkün değildir. Derslerimde sadece matematiksel bilgiyi değil, matematiğe nasıl yaklaşılması gerektiğini de işliyorum. Amacım sadece ders verdiğim konuyu öğretmek değil, öğrenciye ona hayat boyu ona eşlik edecek olan matematiksel düşünme yetisini kazandırmak. Matematik korkusu denilen şey aslında başarısızlık korkusudur, matematiksel olana nasıl yaklaşılacağı öğrenildikten sonra bu korku ortadan kalkar ve onu başarı takip eder.
İletişime geç
Serhan Dagli

Serhan Dagli

Onaylanmış iletişim bilgileri

Ücretsiz e-posta bildirimleri

Yeni bir Matematik öğretmeni Ankara kaydolduğunda bir e-posta al.

Kullanım Koşulları ve Gizlilik Politikasını okudum ve kabul ediyorum.

Bu ilanı paylaş veya e-posta ile gönder

© 2007 - 2024 ÖğretmenBulun Site haritası: Özel öğretmenler