Profili paylaş

Sınıfları Meslek Rehberligi

içi Ankara Sehri (Ankara)

Akademik anlamda öğrenciye uygun çalışma stili

Kimin için:

Ortaokul, Lise

Fiyat:

600/saat İlk Ders Ücretsiz

Merhaba, ben Ayşegül.
Ders içerikleri branş dersleri gibi anlatıma dayalı olmayacak.
Öğrenci koçluğu sırasında şu adımlar takip edilebilir:

1. Öz Değerlendirme: Öğrencinin güçlü yönleri, zayıf yönleri ve ilgi alanları hakkında kendisini değerlendirmesi teşvik edilir.

2. Akademik Hedef Belirleme: Öğrencinin akademik hedeflerini belirlemesi ve bu hedeflere ulaşmak için stratejiler geliştirmesi desteklenir.

3. Zaman Yönetimi Becerileri: Ders çalışma, proje teslim tarihleri gibi konularda öğrencilere zaman yönetimi becerilerinin geliştirilmesinde yardımcı olunur.

4. Kariyer Planlaması: Üniversiteye hazırlık süreci veya mezuniyet sonrasındaki kariyer seçenekleri üzerine danışmanlık yapılır.

5. Motivasyon ve Stres Yönetimi: Özellikle sınav dönemlerinde motivasyonun korunması ve stresle baş etme konusunda destek sağlanır.

6. Ebeveyn İletişimi: Ebeveynlerle iletişim kurarak öğrenme sürecine katkıda bulunmalarını sağlama konusunda yardım sunulur.

Özetle, öğrenci koçu; özgüvenin artırılması, akademik başarıların maksimize edilmesi ve gelecek planlarının yapılmasında rehberlik eden bir profesyoneldir. Bu şekilde özel ihtiyaçları olan her bir ögrenciyle bireysel olarak ilgilenerek onların potansiyellerini en iyi şekilde ortaya çıkarmaya yardım eder.
İletişime geç
Aysegül

Aysegül

Tam profili görüntüle

Onaylanmış iletişim bilgileri

Ücretsiz e-posta bildirimleri

Yeni bir Meslek Rehberligi öğretmeni Ankara kaydolduğunda bir e-posta al.

Kullanım Koşulları ve Gizlilik Politikasını okudum ve kabul ediyorum.

Bu ilanı paylaş veya e-posta ile gönder

© 2007 - 2024 ÖğretmenBulun Site haritası: Özel öğretmenler