Profili paylaş

Online dersler: Robotik

Zoom üzerinden genç yaştaki veya büyük bireyler için eletrik-elektronik,robotik kodlama eğitmenliği ve de öğretmenliği yapıyorum

Kimin için:

Students up to 12 years old, Students from 12 to 18 years old, Yetişkinler, Şirketler

Seviyeler:

Initasyon, Düsük, Orta

Fiyat:

250/saat İlk Ders Ücretsiz

-Ders İçeriği ve Yöntemler: Elektrik, elektronik ve robotik kodlama alanlarında eğitim veriyorum. Bu derslerde teorik bilgilerin yanı sıra pratik uygulamalarla öğrenmeyi pekiştiriyorum(tinkercad, arduino vb..). Derslerimde, konuları daha iyi anlamak için interaktif yöntemler kullanıyorum.

-Kişisel Gelişim ve Psikoloji Odaklı Eğitim: Öğrencilerimin bilinçli ve motive bir şekilde derslere katılmasını sağlamak benim için önceliklidir. Psikolojiye ve kişisel gelişime verdiğim önem sayesinde, öğrencilerime sadece teknik bilgi değil, aynı zamanda güçlü bir motivasyon ve özgüven kazandırmayı hedefliyorum.

-Uygulamalı ve Teknoloji Destekli Eğitim: İnternet üzerindeki uygulamalar ve araçlar sayesinde derslerimi daha verimli ve etkileşimli hale getiriyorum. Öğrencilerimle birlikte, gerçek dünyada karşılaşabilecekleri sorunlara yönelik projeler geliştiriyor ve uygulamalar yapıyoruz.

-Zoom Üzerinden Çevrimiçi Dersler: Tüm derslerimi Zoom platformu üzerinden gerçekleştiriyorum. Bu sayede öğrencilerimle birebir etkileşim içinde oluyor ve dersleri her yerden takip etmelerini sağlıyorum. Çevrimiçi eğitim sürecinde öğrencilerime esneklik ve konfor sunuyorum.

Her Yaş Grubuna Yönelik Eğitim: Yaş kısıtlaması olmaksızın her yaştan öğrenciye ders veriyorum. Eğitim yöntemlerimi, öğrencinin yaşına ve öğrenme hızına göre uyarlayarak, herkesin en verimli şekilde öğrenmesini sağlıyorum.
İletişime geç
Kerem

Kerem

Tam profili görüntüle

Onaylanmış iletişim bilgileri

Birkaç saat içinde yanıt verir

Müsaitlik
Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Ücretsiz e-posta bildirimleri

Yeni bir Robotik öğretmeni Kastamonu kaydolduğunda bir e-posta al.

Kullanım Koşulları ve Gizlilik Politikasını okudum ve kabul ediyorum.

Bu ilanı paylaş veya e-posta ile gönder

© 2007 - 2024 ÖğretmenBulun Site haritası: Özel öğretmenler