Profili paylaş

Online dersler: Biyoloji

Lise düzeyinde biyoloji dersleri - YKS'ye hazırlık

Kimin için:

Lise

Fiyat:

150/saat İlk Ders Ücretsiz

Biyolojiye nasıl çalışacağını bilmiyor ve anlamakta zorlanıyorsan, konuyu anlıyor ama sorularda takılıyorsan ya da ezber olarak görüyor ve sıkılıyorsan yardımcı olmak için buradayım.

Fen Bilimleri Öğretmeniyim. Şu anda halihazırda bir kurumda çalışmıyorum. Vaktimin çoğunu alanıma çalışarak ve kendimi geliştirerek geçiriyorum. Kalan zamanlarımda öğrencilerimi sınavlara hazırlıyorum.

Biyoloji alanında görsel hafıza teknikleriyle konuları çizerek anlatıp, akabinde soru çözümleri ve soru analizleri yapmaktayım. Ezberden öte mantığını kavratmak ve bu dersten keyif almanı sağlamak amacım.


Ders İçeriği Nelerden Oluşuyor;

~ Öğrencinin konu eksiği varsa öncelikle bu eksiği ders anlatımıyla kapatılır.

~ Sorularda takılıyorsa, sebeplerini bulup o yöndeki eksiğine ağırlık verilir. (Soruyu yorumlayamıyorsa, anladığı konulardan yanlışları fazlaysa, detaylarda takılıyorsa, soruya nereden nasıl başlayacağını bilmiyorsa, Grafik yorumlamada eksikleri varsa detaylı soru analizi yapıyoruz)

~ Konuda eksiği yoksa soru çözümleri yapılır. (Hangi konudan neler sorulabileceği üzerinde durulur, MEB kazanımları dikkate alınarak çıkabilmesi muhtemel ve çıkmış her soru irdelenir.)

Kontenjan sınırlıdır. Çok fazla öğrenci almayacağım. Bir kaç öğrencime ağırlık verip onları en iyi şekilde sınava hazırlamak ve sınav süreçlerinde onlarla en iyi şekilde ilgilenmek istiyorum.

İletişime geç
Süeda

Süeda

Tam profili görüntüle

Onaylanmış iletişim bilgileri
Müsaitlik
Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Ücretsiz e-posta bildirimleri

Yeni bir Biyoloji öğretmeni Kütahya kaydolduğunda bir e-posta al.

Kullanım Koşulları ve Gizlilik Politikasını okudum ve kabul ediyorum.

Bu ilanı paylaş veya e-posta ile gönder

© 2007 - 2024 ÖğretmenBulun Site haritası: Özel öğretmenler