Pelin

Pelin

    • İlk Ders Ücretsiz!
  • Atasehir
  • Doğrulanmış profil detayları

Ücretsiz iletişime geç

Profili paylaş

Derslerimi islerken, ögrencilerimin ögrenme sürecini en etkili ve keyifli sekilde deneyimlemelerini saglamaya odaklaniyorum. Kullandigim yöntemler ve derslerin içerigi, ögrencilerin ilgi alanlarina ve ögrenme tarzlarina göre çesitlilik gösterir.

Öncelikle, derslerimi etkilesimli ve katilimci bir ortamda islemeyi tercih ediyorum. Ögrencilerimle sürekli iletisim halinde olup, onlarin sorularini ve düsüncelerini cesaretlendirerek derslerin daha verimli geçmesini sagliyorum. Ayrica, ögrencilerimin aktif katilimini tesvik etmek için grup çalismalari, tartismalar ve örnek problemler üzerinde birlikte çalisma gibi yöntemlere de basvuruyorum.

Ders içerigi olarak, konulari anlasilir ve ilgi çekici bir sekilde sunmaya özen gösteriyorum. Ögrencilerimin günlük hayatta karsilasabilecekleri durumlari da ders içerigine entegre ederek konularin pratik uygulamalarini vurguluyorum. Ayrica, görsel ve isitsel materyaller kullanarak derslerin daha etkili olmasini sagliyorum.

Derslerimin dinamiklerini ise ögrencilerimin ihtiyaçlarina ve ögrenme hizlarina göre ayarliyorum. Bazi ögrenciler daha yavas bir tempoda ilerlemek isterken, bazilari daha hizli ilerlemeyi tercih edebilir. Bu nedenle, esnek bir yaklasim benimseyerek dersleri özellestiriyorum ve her ögrencinin kendine özgü ögrenme sürecine uyum saglamaya çalisiyorum.

Son olarak, derslerimi islerken ögrencilerimin deneyimlerini de göz önünde bulunduruyorum. Ögrencilerimin geçmis deneyimlerini ve bilgi düzeylerini dikkate alarak derslerimi sekillendiriyor ve onlarin daha önce ögrendikleri bilgilerle baglanti kurmalarini sagliyorum.

Kisacasi, derslerimi islerken etkilesimli, ilgi çekici ve ögrenci odakli bir yaklasim benimseyerek ögrencilerimin ögrenme deneyimlerini en üst düzeye çikarmayi hedefliyorum. Umarim bu bilgiler, derslerim hakkinda size daha fazla fikir vermistir. Sorulariniz varsa çekinmeden bana ulasabilirsiniz.
Özel ders veriyorum:
  • Öğrenciler: Primary, Ortaokul, Lise Diplomasi, Üniversite öğrencileri, Yetişkinler
  • Şirketler, serbest çalışanlar ve iş profesyonelleri
Eğitim: dereceler, kurslar ve sertifikalar
  • Atılım Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı (lisans)

  • Yeditepe Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı (Yüksek Lisans)

  • Müsaitlik
    Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar
    07:00
    08:00
    09:00
    10:00
    11:00
    12:00
    13:00
    14:00
    15:00
    16:00
    17:00
    18:00
    19:00
    20:00
    21:00
    22:00
    23:00
  • Pelin nerede öğretmenlik yapıyor?

İletişime geç - ücretsiz!

ya da

GoStudent'tan geldiğini söylemeyi unutma!
Pelin
Pelin
25 Yaş
7/saat
İlk Ders Ücretsiz!
  • Onaylanmış iletişim bilgileri
  • It's been a while since they were last online
Bu profili paylaş veya e-posta ile gönder
Hata bildir
Pelin
Pelin Atasehir (İstanbul)
7/saatİlk ders ücretsiz!
Ücretsiz iletişime geç
© 2007 - 2024 ÖğretmenBulun Site haritası: Özel öğretmenler